Plivački klub Vračar - Beograd
 
 

 

ŠKOLA PLIVANJA

PK VRAČAR - ŠKOLA PLIVANJA I PRIPREME ZA TAKMIČARSKO PLIVANJE ZA DECU UZRASTA 5 DO 10 GODINA.
DOĐITE U JEDAN OD NAJTROFEJNIJIH KLUBOVA U SRBIJI!

Statistika ukazuje da u starosnoj dobi do 10 godina, 70% dece su neplivači, a da taj procenat do kraja srednje škole ne pada ispod 50%. Zbog ovako lošeg stanja, PK Vračar je odlučio da svoju jubilarnu godinu posveti najširoj promociji plivanja.

- Cilj nam je da privučemo pažnju što većeg broja predškolske dece i njihovih roditelja i da im objasnimo značaj, ne samo plivanja, već sporta uopšte. Želja nam je da što veći broj dece zavoli vodu ali i da stekne naviku da redovno pliva. PK Vračar će u toku godine pokrenuti više promotivnih akcija i probati da razvije direktnu saradnju sa školskim i predškolskim ustanovama na teritoriji Beograda kako bi pružio što više korisnih informacija roditeljima koliko je sportska aktivnost važna za pravilno odrastanje dece - rekla je Gordana Mirčetić, direktor kluba.

Kao prvi konkretan korak, aktivirana je škola plivanja koja je u prvih nekoliko meseci svog postojanja skoro u potpunosti popunjena.

Ako nam se još niste pridružili, dođte i dovedite decu u jedan od najtrofejnijih klubova u Srbiji.

Škola plivanja i pripreme za takmičarsko plivanje PK Vračar je namenjena deci uzrasta 5 do 10 godina. Ponesite dobro raspoloženje, kupaći kostim, peškir i papuče i dođite na probni čas! Neka i Vaše dete bude deo pravog tima!

Škola radi u sledećim terminima:

    - Subota 15h
    - Nedelja 16h

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 060/19-22-865 Nikola, 064/28-66-648 Marko ili u prostorijama kluba u vreme treninga a možete se prijaviti i putem formulara

PRIJAVITE SE ZA ŠKOLU PLIVANJA*Svaki redovan član škole plivanja mora imati plaćenu članarinu i obavljen lekarski pregled!