Plivački klub Vračar - Beograd
 
 

 

LEKARSKI PREGLEDI

Zdravlje naŠe dece je na prvom mestu. Sistematski pregledi u velikom procentu mogu da utvrde da li je sportista dobrog zdravstvenog stanja i da li je sposoban za bavljenje sportom.

 

 

TERMINI LEKARSKIH PREGLEDA:

T2 - POČETAK PREGLEDA u 15.00h

T3 i R(REKREACIJA) - POČETAK PREGLEDA u 15:30h

T1 - POČETAK PREGLEDA u 16.00h

O(OBUKA) - POČETAK PREGLEDA u 17.00h


Deca koja se rekreativno bave sportom, kao i sportisti takmičari, moraju da obavljaju redovne sistematske preglede, u skladu sa Zakonom o sportu, na svakih šest meseci.

Sistematski pregledi u velikom procentu mogu da utvrde da li je sportista dobrog zdravstvenog stanja i da li je sposoban za bavljenje sportom.

Zdravlje naše dece je na prvom mestu i zato molimo sve roditelje plivača kojima su istekle lekarske potvrde, da u što kraćem roku obave lekarski pregled i potvrde dostave u kancelariju kluba u vreme treninga na Bazenu SC Vračar. Spisak plivača koji nisu lekarski pregledani i kojima istice lekarski pregled možete potražiti u klubu.

Molimo roditelje da decu ne dovode na treninge ukoliko nemaju važeći lekarski pregled.

PK Vračar, u saradnji sa specijalističkom ordinacijom "Sportiva VSZ", sve lekarske preglede organizuje u prostorijama kluba, kako bismo našim plivačima i roditeljima olakšali organizaciju i uštedeli vreme.
    Specijalistička ordinacija medicine sporta "Sportiva VSZ"

    ul. Hadži-Prodanova br. 2, Beograd,
    tel.: 011 344 74 73; 063 881 7090
    Kontakt osoba: Dr.med.sporta Vesna Šestović Zakonović

Ako iz nekog razloga niste mogli da dođete na zakazani lekarski pregled u prostorije kluba, pregled možete obaviti i u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, odeljenja Košutnjak i Tašmajdan.